Általános szerződési feltételek

1. Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Németh Viktor ev

Székhely: Szombathely, Farkas Károly u. 81.

Adószám: 56777882-2-38

Elektronikus elérhetőség:
Telefonos elérhetőség: 94/311-824

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Meleg/hideg ételek, cukrászati termékek, alkoholos, alkoholmentes italok, kávé, tea.

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

3. Rendelési információk

A megjelenített termékek a honlapon keresztül, online vagy telefonon rendelhetőek meg, helyszíni átvétellel vagy futár által történő házhoz szállítással.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

Csomagolási költséget bizonyos esetekben felszámítunk.

Honlapunkon étlap alapján böngészhet a megvásárolható termékek, szolgáltatások között. A felsorolt termékek mellett megtekintheti egy-egy termékek rövid leírását, árát, egyéb tulajdonságait, a teljesség igénye nélkül. Amennyiben ennél részletesebb tájékoztatásra van szüksége, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

A rendelés menete

A "Heti menü" menüpontra kattintva lehet megnézni az aktuális menüt. Az étlap alatt a "megrendelés" űrlapot kitöltve lehet rendelést leadni. Rendelés leadásához szükséges megadni egy nevet, e-mail címet, telefonszámot. Házhoz szállítás kérése esetén pontos címet is. Ezután lehet bejelölni az adott napra választott menüt. Egy napra, egyszerre csak egy menü választható. Az alatta lévő "megjegyzés" mezőbe a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzéseket lehet írni.

A „Rendelés” gomb megnyomásával a Vásárlót fizetési kötelezettség terheli.

4. A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt termék fizetésének módja

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket futárunk szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek árát a futárnak kell készpénzben kifizetni, vagy helyszíni átvétel esetén, átvételkor kell teljesíteni. Bankkártyás fizetési szándékát esetben előre kell jeleznie.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

5. Szállítási határidő

A szállítási határidő nagyban függ a leadott megrendelés időpontjától és az esetleges telítettségtől. Az aktuális várható kiszállítási időt megrendelés leadásakor honlapunkon, valamint a visszaigazoló e-mailben láthatja.

6. Szavatosság

Vásárló tudomásul veszi, hogy az általa megrendelt ételek frissen készülnek, és elsősorban a kiszállítás utáni azonnali fogyasztásra alkalmasak. Hűtőszekrényben való tárolással néhány termék egy napig eltartható.

7. Szerzői jogok

A Weboldal tartalma (pld.: védjegy, szöveg, adat, videó, audió, kép, stb.), a Weboldal külső megjelenése, illetve a Weboldal működéséhez alkalmazott szoftver az üzemeltető kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, annak – akár online, akár nyomtatott vagy bármilyen egyéb módon történő – felhasználására kizárólag az üzemeltető előzetes hozzájárulásával (engedélyével) kerülhet sor.

A Weboldal egyes részei kizárólag egyéni (saját) felhasználás céljából menthetők vagy nyomtathatók ki. Előbbi jogosultság azonban nem jelent hozzájárulást (engedélyt) a letöltött anyagok kereskedelmi céllal történő többszörözéséhez, terjesztéséhez, hozzáférhetővé (letölthetővé) tételéhez, adatbázisban való tárolásához, illetve bármilyen átdolgozásához.

A Weboldalon található képeket a Felhasználó a jogosult engedélyével használhatja fel. Előbbi engedély nélkül történő felhasználásuk sérti a szerzői és a személyiségi jogok védelméről szóló jogszabályokat.

Jelen pontban foglaltak megsértéséért a Felhasználó, feltétlen és korlátlan felelősséggel tartozik.

8. Felelősség

Az üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget olyan – elsősorban számítástechnikai vírus okozta – károkért, amelyek a Felhasználó számítástechnikai berendezésében vagy egyéb tulajdonában a belépés, a szolgáltatások, a Weboldal használata, illetve elektronikus levelezés során keletkezett. Előbbiek alapján a Felhasználó köteles a Weboldalon található dokumentumok, információk letöltését megelőzően gondoskodni a megfelelő vírusvédelemről.

Az üzemeltető nem tartozik felelősséggel olyan magatartásért (különösen kárért), amely a Weboldal – szolgáltatás – szakszerűtlen, jogszerűtlen használatából ered.

A Felhasználót feltételen és korlátlan felelősség terheli mind az üzemeltetővel, mind harmadik személlyel szemben a Felhasználó által szolgáltatott adat, információ valóságtartalmáért, illetve jogszerűségéért. A Felhasználó előbbi rendelkezés megsértéséből eredő károkért korlátlan helytállási kötelezettséggel (felelősséggel) tartozik.

Tilos bármilyen olyan rendszer vagy megoldás használata, amely a Weboldal üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti vagy veszélyeztetheti a Weboldal működtetését (hacker támadás). Az ilyen magatartás büntető jogi következményekkel jár és polgári jogi kártérítési igényeket keletkeztet beleértve az ügyvédi díjakat is.

A Weboldal tartalmazhat olyan internetes weboldalhoz történő, az üzemeltetőtől független kapcsolódásokat (hiperlinkek), amelyek harmadik személyek gondozásában állnak és amelyek tartalmáért az üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget, így különösen az idegen weboldalakon, illetve weboldalakkal elkövetett jogszabálysértésekért, illetve okozott károkért.

9. Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.